Ykoon - putting bits together
 
verkoop:

T: +31.(0)71 80 80 113

adres:

Ykoon B.V.
Torenmolen 136
2317 NW Leiden
Nederland
info@ykoon.nl

hosting

Shared Hosting:

Bij Shared Hosting worden én of meerdere domeinen op onze servers gehost. Het is de voordeligste manier om uw website online te krijgen, want u deelt de ruimte op een server met andere klanten en deelt daarbij natuurlijk ook de kosten. Beheer van de server gebeurt door ons zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over patches en updates. Wij houden de server up-to-date.

Naast een aantal standaard hosting paketten is bij ons alles mogelijk, neem gerust even contact op met een van onze medewerkers.

Hosting Ykoon BV Start Hosting Ykoon BV Pro Hosting Ykoon BV Business Hosting Ykoon BV Enterprise


Dedicated Hosting:

Dedicated Hosting biedt u de mogelijkheid een volledige server voor uzelf te reserveren. Dit is een goede keuze als uw website een complex en integraal onderdeel van uw bedrijf uitmaakt. Doordat u de server niet deelt met andere klanten (Shared Hosting) is het bereik van uw website praktisch niet beïnvloed door het piekverkeer van anderen en is de algemene betrouwbaarheid van uw site hoger.

De server wordt standaard geconfigureerd met WINDOWS, LINUX of SOLARIS. Daarna krijgt u het beheer over de server in handen en kunt u deze naar eigen wens verder inrichten/configureren. U kunt op deze server zoveel websites hosten als u wilt.

Streaming Hosting:

Audio en video content kunt u bij ons op een streaming server plaatsen.
Wij hebben speciale voorzieningen voor grootverbruikers en zeer aantrekkelijke prijzen.
Portofolio

Valid XHTML 1.0 Transitional

  --back --- printer friendly --- top --