• Gigaserver.nl bundelt haar krachten met NCS International B.V.

  Gigaserver.nl is uw vertrouwde partner in ICT en uw leverancier van (customized) server configuraties van Supermicro. Daarnaast leveren wij aan u de ICT hardware gerelateerde componenten van uiteenlopende merken.

  Gigaserver .nl is uniek in zijn kwaliteit en persoonlijke service. Wij zijn de afgelopen jaren flink gegroeid en om u deze service te kunnen blijven bieden gaan wij fuseren met Supermicro distributeur NCS International BV. Hierdoor bent u voor technische ondersteuning en vragen dichter bij de bron en heeft u het voordeel van de eigen-in-huis technische dienst die zowel reparaties als upgrades voor u kan verzorgen.

  NCS International B.V. (NCS) is al vanaf 1988 actief op de ICT markt. En vanaf het begin dat Supermicro op de Europese markt kwam, is NCS zowel distributeur als system integrator van Supermicro producten. Daarmee heeft NCS een indrukwekkende geschiedenis waarin het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige server oplossingen centraal staat.

  NCS is al sinds jaar en dag een zeer betrouwbare partner van Gigaserver.nl. Zij assisteren ons bij de assemblages, technische dienst, voorraadbeheer, specifieke server oplossingen en speciale samenstellingen van de configuraties alsmede veel dropshipment zendingen. De persoonlijke contacten met de medewerkers van NCS zijn zeer goed en altijd heel open.

  Voor uw huidige en nieuwe Supermicro server oplossingen en componenten heeft u in het vervolg contact met Rob Ordelman, Edwin Teussink en Harry Nijenhuis.

  Wij verwachten dat u geen hinder zult ondervinden en wij vertrouwen erop dat het enkel positieve veranderingen voor u zal brengen.

  Met vriendelijke groet,

  Team Gigaserver.nl

  Leave a reply →